2009. március 19., csütörtök

Ki ismeri?


Móni barátnőm Kanadában ilyen gépet (Janome 4030 QDC) nézett ki magának. Az lenne a kérdése(m), hogy esetleg valakinek vannak e már tapasztalatai a géppel kapcsolatban, mert szívesen olvasnánk róla véleményt, javaslatot.
Előre is köszönöm!

7 megjegyzés:

katafolt írta...

Nekem tapasztalatom semmi,de van egy ismerősöm,akinek Janome-ja van,igaz,66oo-as és imádja.

Abile írta...

Katafolt!
Köszönöm, akkor egy pont már van Janome javára! :o)

Miss Scotty írta...

Szia!
Nekem a 4 szálasom és a háztartási gépem is Janome és nagyon meg vagyok vele elégedve. Most éppen annyi gondom van vele, hogy különböző talpakat (lyukvarró, ráncoló, körvarró) szeretnék hozzá, de a bolt, ahol a gépeket vettem azt mondja, hogy nem valószínű, hogy lesz hozzá.

lomaquilt írta...

A VGC-ben érdemes rákérdezni, dicsérték. Elég objektiven adnak választ a különféle gépekről. Én akinek volt azoktól dicséretet hallottam. De erre se lehet mindig adni hiszen mindig vannak rossz szériák. A szakértők viszont lényegesen jobb választ tudnak adni, mivel ők javitank is. Mikor én javitani vittem az én gépemet, megkérdeztem, hogy ezzel a tipussal milyen hibákkal jelentkeztek.

krisztallit írta...

Amikor én kerestem magamnak (kezdő) gépet, akkor a Jaguar márka mellett a Janome-t ajánlották, mint megbízható, szervízben keveset megforduló típusok.

bruercsi írta...

Nekem Janome-m van, MC 4800 tipus.
Nagyon szeretem, kezes, pontos, megbízható. A VGC-ben vettem. A közösen varrunk-ban részletesen írtam róla.

Abile írta...

Nagyon köszönöm a segítségeteket. Továbbítom az információkat Barátnőmnek :o)