2009. január 14., szerda

Jégbezárva



A képek eredeti helye: http://galeria.fn.hu/3/19312/0/1


A ma reggelünk finoman szólva is szörnyűséges volt. Sokáig gondolkodtam, hogy menjünk e ma dolgozni, iskolába vagy inkább telefonáljak, hogy nem tudunk lejutni a városba.
A férjem végül is hazajött a munkahelyéről (ő 6 órára jár dolgozni, így egyszer már lement a városba), hogy elvigyen bennünket a tükör jégen. Párom nagyon szeret vezetni és nagyon tud is, így neki ez a mai reggel sem okozott igazán nagy problémát. :o)
Amikor azt gondoltam, hogy most már mindenki jó helyen van, telefonált a kislányom az iskolából, hogy összesen 20 gyerek van suliban, így a tanítás elmarad. De hogyan is tudnám hazavinni? Szerencsére egy közelben lakó kis osztálytársnője Nagymamája felajánlotta, hogy elviszi hozzájuk, amíg én el tudok menni a munkahelyemről, legkorábban 14 órakor.
Nem sokkal később a nagyfiam is hívott, hogy csak az első három órájuk lesz megtartva a diák és tanárhiány miatt, ezért ő elindul haza ameddig jut busszal, onnan tovább gyalog.
Nem tudom milyenek lesznek az utak holnap reggelre és azt sem, hogy ma még hogy jutunk majd haza. Remélem, hogy Párom tud majd jönni értünk, hogy a kislánnyal hazavigyen bennünket.
Aggódom!
Miért is indultunk el ma otthonról???





8 megjegyzés:

Bea írta...

Jaj, veled aggódok én is. Csak én vagyok itthon, mikor reggel a párom és a lányom ment (6 és 7 órakor) még semmi nem volt, a fiam ma 10-re ment suliba, akkor már alig tudott lemenni....most szerintem kb. centis jég van az úton...3 körül jönnek haza...párom kocsival van...
Ha holnap is ilyen lesz, inkább nem engedem őket suliba.

Ejjkukk írta...

Reggel még nálunk sem volt semmi! Aztán 11-kor hívtak a Bölcsiből, hogy menjek, mert Gréta lázas. Na még odafelé csak-csak, de azt is csak a füves helyeken. De a bölcsiből már nem tudtunk simán eljönni. Az 5 perces út 40 perc volt, és két embert is láttam hanyatvágódni!
Siralmas!
Most a férjemért aggódom, hogy este, hogyan fog hazajönni a hegyre kocsival.....

Tigrislilijom írta...

Elég rosszul hangzanak ezek a jeges sztorik.
Nemrég néztem meg újra a "Jégveled!"-et, talán elmúlasztja nektek is a rossz kedveteket. A gyerekekét minden bizonnyal...

amari írta...

Sajnos az előrejelzés szerint semmi jó nem várható a következő napokra, sőt esetleg még hó is eshet.Az lenne a jó, ha mindenki tudná mi a kötelessége és rendesen síkosság-mentesítené a járdát, utat. Ám azért annyira nem vagyok naiv, hogy ebben biztos legyek.Tehát nagyon óvatosak legyetek, esetleg öreg zoknit húzzatok a cipőre, ha nincs kifejezetten erre a célra az a bizonyos "mobil-csúszásgátlótok."

És igen, igen én vagyok hajdanvolt kolléganőd,s tényleg örülök én is, hogy összeakadtam Veled ! Na majd figyellek a jövőben ! :-)

Abile írta...

Mivel holnapra rendkívüli iskolaszünetet rendeltek el, ezért én is itthon maradok a gyerekekkel egy napot. :o)

Nina írta...

Holnapra sem mondtak semmi biztatót.... HA reggel is ilyen áldatlan állapot lesz, inkább maradjatok otthon!
Baranyában rendkívüli szünet lesz holnap a sulikban... :(

Silerika írta...

Aggódva néztem az esti híreket, ma nálatok, holnap felénk lesz ónos eső. Lehet, hogy holnap én el sem indulok. Hoztam haza egy kis munkát a dolgozóból.Vigyázzatok Magatokra.

katafolt írta...

Hú,ez rémes,akkor már nem is panaszkodom a ködre...