2009. január 23., péntek

Kalapos Zsuzsi


Van egy-két kolléganőm, akivel már 18 éve együtt dolgozom, bár a cég közben változott "alattunk". Többen is közülük többet jelentenek mint szimpla kollegina, a kapcsolatunk sokkal inkább Barátság, bár van jó pár évnyi korkülönbség köztünk, de ez sem probléma. Nos G.-nak (nem írnám ki a nevét, mert nem kértem hozzájárulását) a héten volt az 54. születésnapja. Másik kolléganő-barátnőmmel A.-val kitaláltuk, hogy mivel alig mozdul ki otthonról csak úgy szórakozás címen, elcsábítjuk egy csajos délutánra, holnap. Elvisszük moziba... kellemes kis romantikus filmre... aztán egy tea, egy süti... jó kis beszélgetős délután.
Nagyon örült a meghívásunknak. :o)
Gondoltam, hogy valami "maradandót" is tudjunk adni varrok neki egy "képeslapot". Ehhez Kalapos Zsuzsi alakját hívtam segítségül. Nincs még kész a képeslap. Ma rávarrtam már Zsuzsit és a szöveget is megírtam, de a szépítés, alakítás még holnap délelőtt folytatódik.


4 megjegyzés:

mmama írta...

Jó szórakozást kivánok!
És mond meg légyszives, hogy igy ismeretlenül is boldog születésnapot kiván mmama, és hogy nem olyan nagy tragédia ez a kor.
Kalapos Zsuzsi jó ötlet, és szép emlék.

leda írta...

Nagyon ígéretes! Hogy Ti milyen kedvesek vagytok! Leírnád, hogyan készíted a képeslapot? Köszi!

amari írta...

Megmelengeti a szívemet, hogy a vannak még a cégnél olyan "régiek" akikből nem veszett ki teljesen az igazi kollegialitás. Tartsatok ki ! vagy "Tartsatok össze !?!"

Edige írta...

De jó lett! Én is megvarrtam már azt az aranyos kis mintát.