2009. január 11., vasárnap

Alakulunk

Anitám ma délután már Tifanival együtt beköltözött a kuckómba. Kihangsúlyoztam, hogy csak ideiglenes tartózkodási engedélyt kap!! :o)


Amíg Párom ma elment parkettát venni a kuckómba, addig én kitakarítottam az emeleten. Mint már írtam, nem gondoltam, hogy a téglapor erre felfelé is fog szállni, így hát itt nem is tettem óvintézkedéseket. Ennek köszönhetően a könyveken, dísztárgyakon, az elől maradt gombostűk feje búbján is minden, de minden csupa piros téglapor volt.
Mire végeztem megjött a Férjem és elkezdte lerakni a parkettát. Na igen ám, de a parkettát ugyebár vágni is kell, hiszen nem pont akkor, amekkora az én kuckóm, főleg a fal mentén nem stimmelt a méret :o))
De a vágás ugyebár kosszal jár. Ennek eredményeként a kuckóm le van parkettázva. Nagyon szép!! Viszont a könyvespolc, a könyvek, a dísztárgyak és az elől maradt gombostűk fejét mostanra fehér por fedi. Azt hiszem ezen a ponton fogyott el a .... nem a cérnám :o)) - hanem a lelkesedésem, hogy ma itt pedig rend lesz.
Nem lesz rend. Így marad... porosan... addig, amíg Papci azt nem mondja, hogy - Na most takaríthatsz! :o)
Még vissza van a villanyszerelés, a falakon esett bajság kijavítása, aztán a festés... és végül a bútor, ami egyszerű bútorlapokból lesz összerakva, ma már meg is terveztem.
Na nem kell nagy dolgokra gondolni! :o) A lehető legnagyobb sík felület, hogy tudjak hol szabni - húh végre nem térdelőpozícióban fogok -, alatta pedig sok-sok polc, a mindenfélének.

11 megjegyzés:

Mamis írta...

Nagyon szépen alakul!

F.Gina írta...

Esz a sárga :)) Nagyon remek helyed lesz, még a takarítás is megéri ! Gratula a férjednek, hogy ilyen ügyes :))

katafolt írta...

KIrályi helyed van,még ha kicsi is.KIváncsi vagyok,hogy lesz a szabással.Nekem nem igazán megy asztalnál,a földön a legjobb :-)

Silerika írta...

Megéri, mert már látni az alagút végét, akarom mondani a varró-kuckód.

Julcsi írta...

Hallod ezt a nyammogást? Esz' az irigység:-D
Most látom, hogy lekéstelek! Már nem hívlak, hogy látogass meg:-) Persze, ha van kedved...

Abile írta...

Köszönjük szépen! A gratulációkat továbbítom "illetékes"-nek. :o)
Julcsi!
Bekukkantottam! Köszönöm!!

KicsiKató írta...

Húúú, de jó ez a kis beszámoló... Nagyon jó látni az alakulásotokat:))) És ez a hihetetlen tempó... Tökjóó:)) Kíváncsi vagyok a végére!! Lehet, hogy az én térlátásom minimális (sőt, az biztos), ez valami felső szint folytatása vagy lépcsőn lehet ide közvetlen feljutni?

Mammka írta...

Hú,de klassz lesz!!!!Nagyon kedves a férjed!!!

Abile írta...

Szívem szerint mindannyiókat meghívnálak egy nagy közös varrásra, hogy felavassuk a kuckómat. :o)

Abile írta...

Kicsikató!
Igen. Ez a felső szint folytatása lett. A lécsőn a felső szintre lehet feljutni. A lépcsőházunk egylégterű volt a felső szinttel... ez lett most beépítve.

Bea írta...

Gratulálok az új kuckódhoz! A szabóasztal szuper lesz biztosan! Kb. 1 éve készült el az enyém (addig a földön szabtam:)) nehéz volt megszokni, de most már imádom. A párom készítette és összecsukható.