2009. január 13., kedd

Megérkeztek
Ma sikeresen megérkeztek az ajándékaim Eszterhez és Ejjkukkhoz. Eszternek egy táskát készítettem, amelynek a leírását még Katá - nál láttam. Már akkor elhatároztam, hogy készíteni szeretnék egyet az útmutatása alapján. Ha van kedvetek próbáljátok ki!
Ejjkukknak pedig egy keresztszemes kis képet és egy cippes kis tartókát készítettem, hasonlót, mint amit én is kaptam Némakertésztől karácsonyra.


Zsuzsa és Mamma megkérdezték tőlem, hogy mit tervezek erre az évre.

1. Szeretnék sok-sok foltvarrós technikát elsajátítani, mert látom mennyi sok szép dolgot csináltok, egyre inkább érzem, hogy mennyi rengeteg tanulnivalóm van még.

2. Szeretnék sokat tornázni, mert valamivel ugye ellensúlyozni kellene a varrógép előtt ülést.

3. Szeretnék éppen csak annyi anyagot venni, amennyire szükségem van... és nem beszaladni minden utamba kerülő anyagboltba, majd onnan szatyorral és némi bűntudattal kijönni.

4. Szeretnék kevesebbet aggódni amiatt, hogy a takarítás fele megint elmaradt, mert sürgős varrnivalóm akadt.

5. Szeretnék sok blogtársammal személyesen is megismerkedni, bár azt hiszem ehhez elég sok kilómétert kellene utaznom. :o)

Így hírtelen ennyi jutott eszembe... És hogy kikről szeretném megtudni mit terveznek?

3 megjegyzés:

mmama írta...

Ez mind szép . De a 3. pontot illetően hm... ?

Bea írta...

A 3. pontot szerintem is gondold át mégegyszer. Inkább a némi bűntudattól kell, hogy megszabadulj:))) Anyagból sosem elég. Képzeld el, ha sarkvidéki idő miatt nem tudsz elmenni anyagot venni!?!

Abile írta...

És a sarkvidéki idő tényleg eljött. Milyen jó, hogy van itthon anyagom! :o)