2008. december 31., szerda

Új családtagunk Tifani - PIF ajándék


Ma ajándékot hozott nekem a postás Mmama - tól. Izgatottan kezdtem el bontogatni a jókora méretű csomagot, miközben a családom körülöttem állt és felváltva noszogattak, hogy gyorsabban, mert képtelenek kivárni amíg teljesen kibontom.

De én annyira szerettem volna minél hosszabbra nyújtani ezt a pillanatot..., mert ajándékot kapni - és adni is - nagyon jó érzés.

Először - a dobozra írt útmutatás szerint - az egyik végén kezdtem el kibontani, és amikor bekukucskáltam két apró talpacskát láttam. Éreztem, hogy a szívem majd kiugrik a mellkasomból, mert már annyi gyönyörű babát láttam Mmama blogján... de hogy nekem is lesz belőle egyszer ... ezt a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna.

Amint előkerült Ő - a kislányom félve kérdezte, hogy megfoghatja-e. Természetesen a kezébe adtam és miközben ő elmerülten forgatta én elolvastam a levelet. A végére a könnyeimet törölgettem, mert annyi szeretet és jóság áradt a levélből... Nagyon-nagyon köszönöm Mmama!!!

A csomagot fél egykor bontottam ki. Most fél négy van és a leánykám azóta sem adta ki a kezéből. Kértem, hogy legalább fényképezni engedje, de csak azzal a hozzáfűzött mondattal sikerült, hogy
- No, jó!! De én majd fogom Anya!!

Drága Mmama! Tifani - a kislányom így nevezte el - egy valódi csoda. Annyi apró öltés, finom piciny megoldás van rajta, ami mind arról árulkodik, hogy aki készítette fantasztikus tehetséggel bír, nagyon ügyes és figyelmes! Azt kívánom, hogy még nagyon-nagyon sokáig készíthess ilyen gyönyörű babákat a magad és mindazok örömére, aki csak találkozhat velük!


6 megjegyzés:

Barbi írta...

Ó, Mmama megint kitett magáért! Én is nagyon szeretem az angyalkát, amit kaptam tőle! Ábelt őrzi a szobájában. Mennyi ruhája van Tifani-nak és milyen helyes kabátja, sálja!

Silerika írta...

Majd elájultam, egy csodaszép baba, és egész ruhatár. A lánykád már biztos el sem engedi. Boldog új évet kívánok!

mmama írta...

Nem gondoltam, hogy ilyen hamar odaér.
De reméltem hogy nem törik össze.
Mint mondtam, illetve irtam az én
babáim nem szépek, inkább életszerüek.Sikerült igen fenkölt nevet kapnia. Nem is tudom méltó e
hozzá. De ha a Kislányod igy örül neki, akkor én is örülök.

Péter bácsi írta...

Aranykezű a mmami és aranylelkű!

Abile írta...

Köszönjük szépen! A nagy öröm még mindig tart és Mmama illata a babával együtt hozzánk költözött. :o)

mmama írta...

Az illat = Organza