2008. december 20., szombat

Hozzám is megérkezett
Hozzám is megérkezett Némakertész karácsonyi ajándéka. Természetesen nem bírtam ki, hogy ne bontsam ki a levelet.

Mentségemre szóljon, hogy kislányom is nagyon izgatott volt és rögtön ki is vette a kezemből, hogy segítsen kibontani. :o)

A levélben nagyon kedvesen az volt a kérés, hogy a zipzárt kezdjem el összezipzározni.Kislányom tette meg helyettem és sikongatva közölte, hogy ez olyan mint a bűvészkedés. Nem is látszik, hogy mi lesz belőle.
No ezen felbuzdulva, újra szétnyitotta és amikor a Fiam megérkezett előadta neki a bűvésztrükköt. Nagyon tetszett neki, hogy ámulatba ejtette a bátyját.
Aztán ezt még a Férjemmel is megismételte. Nagy sikere lett ennek a varázslatos neszeszernek és a karácsonyfa díszek is nagyon különlegesek. Köszönjük szépen Némakertész!!

1 megjegyzés:

patchwitch írta...

Szia Abile!!!!
Te jó ég!
Milyen jó, hogy Julcsi blogján rád találtam, nekem volt "Abile blogja" névan elmentve valaki, de az nem te voltál, innen akkor a keveredés a neveket illetően....Az e-mail azért ment, mert aggódtam, hogy nem kaptad meg a holmit (mert a máik blogon persze nem volt ott...)
Nagyon örülök, hogy tetszett nektek, és hogy akkor igazán véletlenül (pedig olvastam ám, sajnos nem utánad, hogy mit is csináljak) örömet szerezni!
Nagyon boldoggá tett a bejegyzésed!
Boldog Új Évet és jó játékot a társassal, és bocsi a keveredésért...
Némakertész :D