2008. december 26., péntek

KarácsonykorSzenteste óta szinte minden időnket játékkal, konkrétan társasozással töltjük a gyerkőceimmel. Egy nagyon aranyos és izgalmas társast sikerült vennie a Jézuskának :o), állatkertet kell benne építeni.
Ma még Apukámékhoz mentünk Mohácsra. Apukám nagyon örült a zokninak... a Húgom kapta a rózsaszínű sálat..


Apukám feleségének készítettem egy keresztszemes kis képet, amelyet egy egységcsomagban vettem, "csak" hímezni kellett és ráragasztani az alma keretet,
valamint egy kötényt a legutóbbi Praktika magazinból.

Úgy láttam, hogy sikerült vele örömet szereznem :o)Bár az idei megállapodás úgy szólt, hogy a felnőttek egymást nem ajándékozzák meg, Páromtól kaptam egy keresztszemes mintákat tartalmazó kis füzetecskét, ami különösen tetszik, mert mintha olasz tájakat ábrázoló minták lennének... nagyon kedvelem Olaszországot és Horvátországot is ...

Ezt a hatalmas doboz mosóport pedig Apukáméktól kaptam, hogy jövőre is tudjak majd sokat-sokat mosni.

Varrtam még egy karácsonyi faliképet is..


Hogyan kellene abbahagyni a karácsonyi ajándékok varrását??? Most kezdtem csak igazán belejönni...Azt hiszem januárban varrok egy-két nadrágot magamnak, és a kislányomnak... de a foltvarrás most már örök szerelem marad!!!

"Ha valaha még egyszer elindulok a boldogságomat keresni, nem megyek tovább a házunk kerítésénél, mert ha ott nem találom, akkor biztos, hogy igazából el sem veszítettem."

(Óz, a csodák csodája c. filmből)1 megjegyzés:

Barbi írta...

Nagyon remek dolgok cseréltek gazdát! A varrás pedig ne hagyd abba, hamarabb kész leszel jövő karácsonykor! :-)