2008. december 14., vasárnap

Anitám fellépése és néhány elkészült ajándék

Anitámék - ezen a képen a középső kismanó - pénteken délután felléptek egy kis karácsonyi műsor keretében az osztálytársaival Pécsett a Jókai téren
és az Árkádban.

A Jókai téren nem volt nagyon melegünk. Bár a Kirakodó vásárt alkotó kis fa épületek valamennyire megvédtek bennünket a hideg széltől, de sajnos az eső is szemerkélt és így nem is voltak túl sokan. A gyerkőcök viszont nagyon élvezték, hogy egy állatsimogató volt a közelükben, így le sem vették a szemüket az ott lévő minilóról, nyusziról, tengeri malacról.

Az Árkádban sokkal kellemesebb volt a hangulat, jó meleg volt és nagyon-nagyon sok ember, így igen nagy tapsot kaptak a táncos-verses produkciójukért. Ügyesek voltak! :o)


A hétvégén készült még néhány karácsonyi ajándék. Egy szatyor, amely Anitám egyik kinőtt nadrágjából alakult át és kezd új életet, valamint sok-sok szaloncukor és egy szép színes sál is. Nagyon jó volt kötni a sálat, jó meleg, puha fonal és az érdekessége, hogy a vastagsága és a színe is változó.


2 megjegyzés:

leda írta...

De ügyes vagy! És mindezt egy hétvége alatt! Minden elismerésem! A Lányodék nagyon helyesek voltak!

Abile írta...

Köszönöm Leda!
Igen, már alig látok ki a fejemből, mert minden éjszakám varrással telik. Nagyon élvezem, hogy sorra készülnek az ajándékok, csak reggel ne kellene felkelni. :o)