2009. július 2., csütörtök

Ajándéktasak 2. avagy a 200. bejegyzés :o))



Tegnap délután elkészült Ancsi Barátnőm névnapi ajándéktasakja. A zöld anyag a nem rég festettek egyike, amelyet a béléssel és a flízzel megkukacoltam. Ebbe került a lenge kis nyári fölső, amiből kettőt varrtam, egyet neki, egyet pedig magamnak. Nagyon örült neki.


A kedvenc anyagboltom tegnap új helyre költözött. Sokkal nagyobb lett, bár egy kicsit messzebb van így, de ma elbandukoltam megnézni, hogy sikerült berendezkedniük. Jó érzés volt, hogy kikérték a véleményemet, mennyire átláthatóak a polcok, tetszik e az elrendezés :o) Mivel leárazás is van épp náluk a költözés örömére, persze, hogy nem tudtam eljönni üres kézzel, 400,- Ft-ot fizettem ezért a 80 cm anyagért. Emlékeztem rá, hogy az egyik kedvenc xszemes mintámhoz nagyon hasonlítanak a színei, ezért vettem meg. Így együtt nagyon jól fognak mutatni!





Kedves Blogtársaimtól Naomitől, Hunsziltól és Silerikától ajándékot kaptam amíg nyaraltam, nagyon köszönöm!


A szabályok pedig a következők: Tedd ki a díjat a blogodra! Linkeld be azt, akitől kaptad! Nevezz meg legalább 7 blogot! Hagyj üzenetet a díjazottjaidnak!

Akiknek szeretném továbbadni:




Játék!

Mivel ez a 200. bejegyzésem egy kis játékra szeretnélek meghívni benneteket! Ha már kettessel kezdődik ez a szép szám, arra gondoltam, hogy két ajándékozott is lenne. Szeretek hímezni és varrni is és úgy látom az olvasóim között is vannak akik hímeznek, vannak akik varrnak és vannak akik mindkettőt szívesen csinálják. Ezért lenne egy xszemes ajándék és egy (folt)varrós ajándék is!
Itt a nyár, a pihenés, utazások ideje. Aki a játékra jelentkezik csupán annyi a dolga, hogy a megjegyzésben leírja kedvenc városa nevét - akár már járt ott, akár csak szeretne eljutni oda - és megjelöli, hogy az xszemes vagy a varrós ajándékot szeretné inkább, esetleg mindkettőt? :o) Sorsolás 2009. július 10-én 21 órakor!

Akkor hát... kalandra fel!


44 megjegyzés:

M-ici írta...

Abile! Köszönöm szépen ezt a kedves ajándékot, jutalmat, díjat. :)

És ha már itt vagyok jelentkezem a játékodra is. Bajban csak azzal vagyok, hogy melyik kedvenc városomat nevezzem meg. De talán mivel szinte naponta elhangzik, hogy jó lenne elmenni nászútra Párizsba, hát ezt a várost mondom. Ez a város Pálomnak is, és nekem is nagy kedvencem.
Tévedtem, azzal is bajban vagyok hogy hímzős, vagy foltos ajándéknak örülnék... nos, ez mindegy, ami jut. :)

lomaquilt írta...

Nekem a kedvenc városom Budapest. Sokfelé jártam (hál istennek!)de mégiscsak a legszebb nekem Budapest. Talán azért, mert aránylag szép helyen lakom igy a városból a rosszat igyekszem nem meglátni(?!)
Varrós vagy himzett, hát talán a varrós ajándék jönne jól, de maga a barátság nekem sokat jelent!

Móni írta...

Már régóta olvasgatlak téged, sőt el is van mentve az oldalad a kedvenceim közzé. Most jó alkalomnak gondolom, hogy jelentkezzek játékodra. A kedvenc városommal bajban vagyok, mert több is van: Nyíregyháza, Szeged, Ráckeve.
Sőt az ajándékkal is bajban vagyok, mert nem tudom melyiket szeretném. Nem is baj, hátha jut valami! :)

Hunszil írta...

Hát én is bajban vagyok, mert sok van ha Mo akkor Szentendre, ha külföld akkor Pompei, Athén vagy Dublin... Na jó legyen inkább Magyarországon a kedvenc helyem Szentedre a végső választás.
Nekem mindegy ha nyernék( Fortuna remélem rám pillant) bármit elfogadnék:)
Szurkolok magamnak, és a többieknek is:)
Hajráááááááááááá

Kalex © írta...

Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál Rám ezzel a virtuális díjjal! Jól esett! :o)
Én is szeretnék Nálad játszani!!! :o) Kedvenc városom Berlin, és én a varrós ajándékra szavaznék. Remélem mellém szegődik a szerencse! ;o)

Silerika írta...

Örülök,hogy egy újabb önzetlen játék született! Jelentkeznék hát Nálad. Nekem Eger a kedvenc városom, a szülővárosom, az iskoláim városa. Igaz most nem ott élek, de a távolság nem nagy a lakóhelyemtől. Hiába mágnesként vonz vissza...

Ida13 írta...

Kedves tőled, hogy adod ezt a lehetőséget és egyben szeretnék gratulálni a sok mondanivalóért!
Magyarországi városok közül Debrecen a kedvencem. Van szebb is, ez igaz, de lakni ennél tökéletesebbet egy családnak el sem tudnék képzelni. Elég kicsi ahhoz, hogy "ha reggel a gyerek otthon felejti a tornazsákját,akkor a tesi órára be tudom neki vinni"/Kósa Lajos, Db polgármestere/, de elég nagy ahhoz, hogy mindent megtalálj benne.
Külföldi? Londonba szívesen elmennék.
Nem nehezítem a dolgod:foltos ajándékra pályázom.

Dora írta...

Dehogy bánom a dijat! Sőt nagyon köszönöm, hogy rám is gondoltál! ::)

A játékban is szivesen részt veszek :) Bár ez a kedvenc város nehéz, mert ahol voltam sokat és amit nagyon szeretek, az Szeged. Viszont egyszer mindenképpen szeretnék Velencébe eljutni (hm, vajon miért is ez jár mostanában az eszembe ;))
Nekem himzős és varrós ajándék is jöhet! Előbbit csinálom, utóbbit csak szeretném tudni!

Mamis írta...

Szeretnék én is játszani. Én szívesen elmennék Londonba.mivel oda mostanában nem jutok el, így hétvégén más uticélt választunk magunknak.
Az ajándék mindegy, de ha felmerülne különdíj is, hát arra is jelentkeznék...)))

katafolt írta...

Hmmm...Lausanne...varrós és gratula a kétszázhoz !

bruercsi írta...

Nagyon klasszak a szütyők színei, és tényleg passzol a xszemeshez a vásárolt anyag!
Gratulálok a 200. bejegyzéshez, az már mennyiség!!! :)
Én legszívesebben Hollandiába jutnék el végre, de nincs konkrét városom, ...és hogy minek örülnék a legjobban, arra, mint,ahogy Mici is írta...ami jut! :)
Más:Nézd meg a júliusi Burdát, ma, ahogy lapozgattam, végig rád gondoltam és a kis téglalap blúzodra...

Sandi írta...

Hááát!
Én Írország vad tájait nézném meg, viszont, ha itthon kell maradnom, akkor Szegedre szavazok. Az ajándékok közül mind a kettő csábító, de én mégis a varrósat szeretném.

leda írta...

De jó, hogy ilyen sokat olvashattunk Tőled! Még sokszor 200-at kívánok Neked!Foltos vagy hímzős? Nem tudom. Ja, és kedvenc városom: Lipcse!

F.Gina írta...

Gratula a 200.ikhoz, és még sokszor ennyit !
Nekem Barcelona, és varrós :))

Kaoka írta...

Kedves abile! Köszönöm a díjat, megpróbállak belinkelni, de fogalmam sincs sikerül-e. Aranyos vagy, hogy gondoltál rám. :)

Barbi írta...

Ha magyar város, akkor Tihany, ha külföldi, akkor Prága. :D
Gratulálok a szép kerek számhoz! További sok-sok remek munkát és bejegyzést kívánok neked! Bármelyik ajándéknak örülnék, ha rám kacsint a szerencse! :D

elina írta...

Nahat...200bejegyzes..ez nem semmi...gratulalok hozza...es meg tovabbi 200000000000kivanok:-)))

Ami a kedvenc varosomat illeti...nalunk Szlovakian tuti hogy Gúta. Kulfoldon Barneveld(Hollandia) es Magyarorszagon...Budapest:-)

Es melyik ajandek? Mindegy, nekem mar az nagyon nagy ajandek hogy megismerhetelek...meg ha csak igy a neten keresztul...es azt mondhatom rolad hogy egy kedves baratom vagy, imadom a blogodat olvasni es nezegetni a csodas muveidet:-)

@ x >> írta...

Derűs napot !
Ne legyek ünneprontó ! - először az elismerésem ! - majd halk megjegyzés : "Nem a mennyiség számít, hanem a minőség ! " :-)
Csak, így tovább !
Bár a játékban nem kívánnék részt venni : ( meglepett Szeged "kedveltsége" - ill. jogos ! ) Viszont azért ne utáljátok ennyire PÉCS-et ! (Nem kell mindent elhinni, amit a médiumok "sugallanak!")
Meg ne feledjétek = PEK 2010 Népszerűsítsétek...ill. mindenkit szeretettel várunk!
[ Nem feledni !- közterületen tilos a dohányzás ! ] -

Bea írta...

Abile, köszönöm a díjat, kedves vagy!

A játékra is jelentkeznék, mivel Toszkána a szívem csücske (még sajna nem jártam ott, de valamiért belül érzem, hogy oda el kell mennem egyszer), legyen a város Firenze:)
Ajándéknak talán a foltos:)

NAgyon szép a zöld tasakod, igazán elhiszem, hogy örült a barátnőd, hát még mikor kibontotta:)))

Sziranszki írta...

Én is szeretnék jelentkezni a játékodra! Kedvenc városom Veszprém! Itt születtem, sokáig itt éltem, most itt dolgozom! Imádom a fényeit távolból szemlélni. Több csodás várost is megemlíthetnék, de nekem Veszprém a favorit! Ajándék??? Hm.... a varrósat szeretném, ha én lennék a szerencsés nyertes! Köszönöm a lehetőséget, és további jó blogolást kívánok!

kiseri írta...

Ma láttam meg, hogy van rendszeres-olvasós ablakod... eddig csak úgy idemászkáltam. Bocsánat, h ilyen vak vagyok!
Kedvenc városom Budapest, mert ott nőttem fel, ott csavarogtam, ott voltam iskolás, szerelmes, ott lakik a családom, oda vágyom vissza...
És hímzek is meg varrok is... nem tudok dönteni...

mmama írta...

Kedves Abile, hű maradok önmagamhoz.
Kedvenc városom Kavala / ÉK.Gr. /
A nyeremény mindegy, gratulálok a 200- hoz.

soli írta...

Még sokszor ennyit! :-)
A kedvenc városom Veszprém! És a himzősért indulnék! köszi!

KicsiKató írta...

Gratulálok a 200-hoz!!!

Lokálpatrióta lévén Kecskemét és hímzős, mert ahhoz túl lusta vagyok:)))

Erzsébet írta...

Szia!
Gratula a 200-hoz és egyúttal jelentkeznék is a játékodra! Ha Magyarország, akkor Szeged, ha külföld akkor csakis Prága. Mindkettő hangulata megfogott, szeretem őket :-)
Az ajándék bármi lehet (talán inkább varrós? vagy mindkettő ötvözve!)

Cicurka írta...

Hűha, remélem még beférek:-)
Remek a játék, és persze gratulálok a 200. bejegyzésedhez. Szép teljesítmény!
Egy város, ahova el szeretnék jutni, vagy már jártam ott.....
hmmmmm
Nem is tudom.
Külfödre szívesen mennék nyaralni, de hát Magyarországon annyi felfedezetlen kincs van, hogy legyen...
Zalakaros
Sok szépet hallottam már róla, és hát persze a fürdője...
Hogy melyik ajándékot is szeretném... Mindegy! Imádom a meglepiket!!!!
Köszi, hogy játszhattam!
Szép napot!

Valikaa írta...

Gratulálok a 200. bejegyzéshez!!
A kedvenc városom Párizs, és bár még csak egyszer voltam ott, de nagyon rabul ejtett.
Én xszemes ajándékot szeretnék :)
Ha vanm kedved kukk be hozzám és játssz velem :)

Körmi írta...

Gratulálok a 200.-hoz!! :D
Én is jelentkeznék a játékra, s telhetetlen lévén: mindkettőre!! ;D
Kedvenc városom: Budapest, minden nyűgével és bújával...az már más kérdés, hogy hol szeretnék most épp lenni?! egy lakatlan szigeten!:D

Melus írta...

Gratulálok a 200 hoz:)
gyönyörű lett a kreálmányod igazi kis színbomba ebben a változékony néhol borús néhol napos időben:);)

én is szeretnék a játékra jelentkezni:)
h meik a kedvencem?
hát nem is tudom, talán Veszprém a gyönyörű magaslati kilátójával;)
és mit szeretnék nekem mindegy:)
pláne ha szerencsével járok:D

Márti írta...

Nagyon szépen köszönöm!!! :)))

Szeretnék jelentkezni a játékra!! Kedvenc városom - hát Párizs nekem is tetszene!
Varrós vagy hímzős ajándék... bármelyiknek nagyon örülnék!!! :)))

hildiko írta...

Gratulálok a 200. bejegyzésedhez!
A kedvenc magyar városaim:Debrecen, ott voltam középiskolás, Eger, a nászutunk színhelye, Nyíregyháza, ott voltam főiskolás, és még sorolhatnám. Nagyon sokat szeretek. A külföldi városok közül Athénba visszavágyom, Párizs ahol még nem jártam.
Az ajándékok közül bármilyennek örülnék ha nekem kedvez a szerencse.
Üdvözlettel: Ildikó
hildiko74@gmail.com

Szecsi írta...

Köszönöm én is a játékot!

Kedvenc városaim, ha Magyarország, akkor a szülővárosom: Eger, a külföldi városok közül: Róma, mert ott voltunk utoljára kettecskén a férjemmel:)

Az ajándékok közül a varrósat szeretném, mert a varráshoz semmi érzékem nincs;)

Nina írta...

Gratula a bejegyzések számának alkalmából! :)

Kedvenc városom... Több is van, például Pécs (egy évig itt éltem), Párizs (csupa kellemes emlék 16 éves koromból), Paks, itt nőttem fel... És xszem fan vagyok :)

Lidércke írta...

Ez az ajándéktasak annyira szép! Olyan vidám színe van! :)

Szeretnék én is jelentkezni. Prága a kedvenc városom, itthon pedig Pécs, és mondjuk a varróst választom. (Hej, de nehéz döntés volt! :D)

Melinda írta...

Gratulálok a kerek számhoz!És köszi a lehetőséget a játékhoz!!
Kedvenc városom Szentendre és hogy minek örülnék jobban?:)Rád bízom:)

latinka írta...

Gratulálok a blogodhoz!
Ha lehet,én is jelentkeznék a játékra.
Kedvenc városom Sárospatak.
Én magam xszemező vagyok,de jobban örülnék a varrós ajándéknak.

mariah írta...

Nagyon szeretek a blogodban nézegetni olvasgatni!
Szivesen játszanék veled:))
Gratulálok a kerek számhoz! ! Még sokszor 200-at kívánok Neked!
Kedvenc városom Pécs és hogy minek örülnék jobban?:)Hát én sem tudnék választani.Mindegyiket szeretem.

Csilla írta...

Gratulálok én is a 200. és még nagyon sokszor ennyit kjvánok!
Kedvenc városom, Athén, bár még nem voltam ott, itt nálunk meg Torda (Kolosz megye).
Én a varrós ajándékra pályázom, aztán meglátjuk szerencsém lesz-e :o)

Skorpiocska írta...

Gratulálok a 200. bejegyzéshez. Én inkább úgy írnám hogy kedvenc helyem Szilvásvárad oda mindig szívesen megyek.
És mit választanék igaz xszemezek inkább, de mostanság a varrás felé is próbálkozok így inkább a varrós ajándékot.

Naomi írta...

Örülök, hogy ilyen sokat olvashatlak, és ennyi szépséget mutattál már eddig! Szívből kívánom, hogy még sok száz bejegyzés olvashassak Tőled!

Kedvenc városom Eger, községem pedig Parád! Sok jó dolog történt velem ezeken a helyeken! Imádom a szép Magyarországunk e részét, és ez a szerelem sosem fog elmúlni...! :o)

Hogy milyen ajándékot szeretnék, ezt teljes mértékben Rád bízom! Ha netán én lennék a szerencsés, akkor majd eldöntöd mit szánsz nekem! Oké?
Puszillak!

Belly írta...

Szia!
Én csak most keveredtem ide,mert most gyűjtök bátorságot ahhoz,hogy elkezdjek varrni és hímezni.Gobelenezni szoktam,de a többi kimaradt az életemből.Egy szuszra végig olvastam a blogod és gratulálok hozzá és a szép,kerek számhoz is.Az én kedvenc városom:London.

Belly írta...

Ja és ami jut{de inkább xszemes}

norcsella írta...

Nagyon szeretnék játszani! Olyan jó lenne úgy kelni szombaton, hogy nyertem. :o)
Kedvenc városom sok van. elvileg mindenhol meg lehet találni azt ami kedvenccé teszi (talán Debrecenben ezt nem találtam meg). Külföldön: Firenze, amit szeretnék egyszer megmutatni a kisfiamnak. Barcelonát, Rómát is megmutatnám, de ott még soha nem jártam. Magyarországon: Budapest, mert olyan sokszínű.
S az ajándékot Rád bízom. :o)

Miaanya írta...

Szia Abile!
Én ugyan még nem régóta gyönyörködöm a munkáidban, de nagyon szeretnék játszani:) Az én kedvenc városom mostanában Eger.
Nagyon szeretek hímezni és varrni is, a sorrend változó, ezért a szerencsére bízom magam.

Gratulálok a szép kerek számhoz, és további szép bejegyzéseket:)