2009. július 16., csütörtök

Játék BruercsivelA kép eredeti helye:
http://makeitandloveit.blogspot.com/2009/05/scrappy-camera-strap.html


Bruercsi játszani hívott bennünket a blogja szülinapja alkalmából.

A játék lényege:

"Aki szeretne játszani, kérem:
  1. A blogjában szánjon egy bejegyzést erre a témára. Tegyen fel egy fényképet valami pasis megvarrható kiegészítőről (táska, pénztárca), lehet saját maga által varrt vagy akár a netről lementett kép. A lényeg, hogy látszódjon a pasis jelleg.
  2. Írja le, hogy szerinte mitől lesz pasis, mitől "nemcsajos". Gondolok itt a színre, a fazonra, a díszekre, a varrás és tűzés mintákra, a hímzésre, a gombokra, csattokra... stb.
  3. A játékban való részvételét jelezze nálam! :)
Határidő: 2009. július 24.-e"


Eszembe jutott, hogy amikor még az első játékot hírdettem meg a blogomban jelentkezett a játékra Exit. Egy darabig gondolkodtam, hogy mit lehetne egy Férfinek ajándékba adni, aminek örül. Próbáltam "megismerni" a blogját olvasgatva és megtudtam, hogy nagyon szeret fényképezni. Ekkor gondoltam, hogy varrok fényképezőgéphez pántot.

Aztán tovább olvasva a blogját úgy ítéltem meg, hogy még a fényképezésnél is jobban szeret festeni és akkor jött a nagy ötlet, hogy foltokba álmodom egy festményét. A folytatást már ismerhetitek, hisz akkor részletesen is írtam erről. Ez a pántvarrás még talonban maradt.

Valóban nem túl könnyű Férfiaknak ajándékot varrni, de talán ha egy picit megpróbáljuk megismerni azt, akinek készítjük... mit szeret csinálni, esetleg van e hobbija, kedvenc időtöltése... talán.. úgy könnyebb. De ha nagyon közeli ismerősünk, akár meg is mondhatná, hogy mit varrjunk neki??!! :o))

Amitől azt gondolom, hogy "férfiasabb" lesz egy ajándék, az természetesen a szín és a forma megválasztásával is hangsúlyozható. Színekben inkább a barna, kék, zöld árnyalatait használnám, míg formákban elsősorban geometriai alakzatokban (négyzetek, háromszögek) gondolkodom, akár tűzésről, akár az anyag mintájáról van szó - ha pasis ajándékot kellene készítenem.

3 megjegyzés:

Exit írta...

..és tényleg nagyon örültem az ajándéknak. :-)

bruercsi írta...

Köszönöm, hogy velem játszol! :)
Nagyon klassz ötlet a pánt, de kérlek, tudnál írni a kettes pontról is valamit? Tudod, stílusjegyek, anyag, szín, minta... stb.

bruercsi írta...

Köszönöm!!!
Így már tökéletes!! :) Teljesen egyetértünk!