2009. július 19., vasárnap

Vendégségben voltam

g

Mivel a múltkor rákényszerültem, hogy Kecskemétről hazáig vezessek és jó érzés volt, hogy "Igen, megcsináltam!" most gondoltam kipróbálom, hogy ha önszántamból vezetek mondjuk Kaposvárig, az milyen lehet! Hááát, be kell valljam "viharos" volt! A szó legszorosabb értelmében! Már kb. 2 hete megbeszéltük Noémivel, hogy ezen a szombati napon meglátogatjuk őket. No, de az időjárás valószínűleg mit sem tudott az én terveimről, mert az egész heti forróság után, úgy döntött, hogy épp szombaton lep meg bennünket egy "kis" viharral! A délelőtt azzal telt, hogy óránként néztem az interneten, hol jár a vihar... milyen erős a szél... esik a jég...
Aztán mivel Pécsett még délután fél 1-kor is hétágra sütött a nap és Noémi is megerősített bennünket egy sms-ben, hogy Kaposváron is csudaklassz idő van... elindultunk Anitával kettecskén. (A fiúk a héten versenyeznek, így nem is voltak itthon.)
Szigetváron már "várt" bennünket egy kis meglepi... Iszonyatosan fekete felhők, szélvihar. Mivel kb. az út felénél jártunk nem láttam volna értelmét visszafordulni, ráadásul tudtam, hogy nagyon várnak bennünket... Kaposváron! Az út hátralévő részét felhúzott ablakokkal - mert odakint tombolt a vihar - a kocsiban kb. 40 fokban tettük meg, de a lényeg, hogy némi keresgélés után, szakadó esőben megtaláltuk Noémiéket, akik már a lépcsőház előtt izgultak értünk! Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk! A lakásban minden Noémi keze munkáját dícséri. Amerre jártunk tündérek, faliképek, díszek, táskák... nagyon jó volt őket testközelből is megcsodálni!

Ajándékot is vittünk! Noémi ezt a kis tartokát kapta és némi cérnát, a kislányainak pedig egy-egy párnácskát készítettem (ezt elfelejtettem lefényképezni) de az Ő blogjában láthattok róla fotókat!Nagyon jót beszélgettünk, a kislányok is hamar megtalálták a közös hangot (óóó, a lovak mindenhol nagy szerelem!!) és nagyon gyorsan eltelt a néhány óra, amikor is haza kellett indulnunk.

Persze Noémi sem engedett el bennünket üres kézzel. Ilyen gyönyörűséges táskákat kaptunk, Anita és én:


Nagyon örülök, hogy találkozhattunk!! Remélem hamarosan újra találkozunk, nálunk!

11 megjegyzés:

Naomi írta...

Itt Nálad is szeretném megköszönni, hogy eljöttetek, és csodaszép délutánt szereztetek nekünk! (a vihar ellenére)
Puszi! :o)

H. Mária írta...

Hát csoda, hogy nem fordultál vissza. Én iszonyúan félek a viharban (gyerek koromból maradt fenn), szélben. Mikor kicsi voltam a tesóim megijesztettek a széllel és azóta nem tudok meglenni, ha vihar van. Csodálatos dolgokat tudtok ki összetenni. Ügyesek vagytok és remélem, hogy egyszer nekem is lesz lehetőségem ilyen szépeket készíteni. Üdv. Mária

Bea írta...

Nagyon szuper találka lehetett! Még ha kicsit viharosra sikerült is! És bátor vagy! Ebben a viharban vezetni....

Edige írta...

De jó lehetett! Nagyon szép ajándékokat készítettél és kaptál Noémitől.

mmama írta...

A találkához már Noéminél zengedeztem, de a vezetéshez gratulálok.

bruercsi írta...

Gratulálok a bátorságodhoz és az elszántságodhoz, én nem bírok vezetni autópályán :((
Nagyon szép ajándékokat vittetek és kaptatok!!

Silerika írta...

Nagyszerű találkátok volt, még ha kicsit viharos is volt az utatok!

Naomi írta...

Kukkancs be hozzám egy mosolyért! :o))))

Edilene Rocha írta...

Olá! Conheci o seu cantinho e é tão criativo e aconchegante! Lindo também!... Parabéns pelo seu trabalho!!! Se puder, dê uma espiadinha no meu:
magiadaines.blogspot.com
Beijos do Brasil.

Abile írta...

Naomi! Örülök! :o)
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Mária!
Én is félek a vihartól, de mindig bízom benne, hogy nem történik baj!
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Bea!
Köszönöm!
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Edige!
Igen, jó volt!
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
MMama!
Köszi!
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Bruercsi!
Köszönöm, valóban nagyon elszánt voltam! Autópályán még én sem vezettem, az majd a következő kihívás :o)
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Silerika!
Ez tényleg így van!
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Edilene Rocha!
Obrigado!

@ x >>> írta...

Közismert (ffi.létemre) pl. az autókhoz való "vonzódásom" ( bár van érvényes jogosítványom) - nem okoskodnék ! - ( főleg utólag nem !)
Kedvelt mondásom : nem kell mindent elhinni,- ( pl. "le volt lassulva az a.... az a valamilyen "műholdas térkép" - stb. Bár egyes tv.híradók (magyar) azért ezt-azt már említettek délben is ! ( - kép alatt "futó csíkon" - stb.) OK ! - örüljetek, - utólag, hogy - sikerült.
Bizonyára bennem a hiba (?) - de "honnan veszitek", hogy Kaposvár felé "autópálya" van ? - na, de ti tudjátok.
( Bocs' - jut eszembe egy "szakállas vicc" : (amikor kérdezik a romától, hogy ) : nem vak ez a ló ?- (válasz) á' nem ! csak bátor...
( Másoknak is szoktam ajánlgatni,- lehet "vizes pályán" - vezetői rutint-gyakorlatot szerezni,- igaz,- el is kérik az árát...)
Kevesebb (?) ilyen nagy élményt ! (...)