2009. július 8., szerda

Kincskereső játék Ritával

Rita játszani hívott bennünket egy gyönyörű, általa készített dobozkáért, no és persze nem utolsó sorban, hogy egy kicsit kinyissuk a szemünket és kacsintgassunk a magyar keresztszemes motívumok felé.
Én tegnap este varrtam ezt a kis mintát. Az anyag különlegessége, hogy egyenetlen és nagyon laza a szövése, de nekem nagyon tetszik. A színe natúr és mivel egy az egyben varrtam a kész mintám mérete éppen megfelelő lesz arra, hogy egy rég áhított ollóőr készülhessen belőle.
Még bőven van idő Ritával játszani július 17-ig és ezért a csodás ajándékért:

8 megjegyzés:

Nina írta...

Nagyon szépet választottál, a színe is szuper!

Bea írta...

Nagyon tetszik a szín és a minta is. (na persze az ajándék is gyönyörű)

@ x >>> írta...

Derűs napot ! Pécsett kb. mostanra (?) elállta az eső, melynek mértékét tán' ne vitassuk. (Esett kedd este (?)is - meg ma (szerda) reggel is.) - Természetesen = mindenki "élete" más és más... én pl. tegnap este (kedd) 20.40. órától - a DunaTv-t néztem ("ott ragadtam" ) - és nem bántam meg! - ( = Fehér tenyér (2005) c. film nézése... (- bár egyik fiamat is "sportolónak gondolták "nevelni". (80'-as évek közepén/végén ? ) stb.) - hát, ennyit.

Hunszil írta...

Hát ami szép az szép .....Nagyon jó hogy előveszitek a rég feledésbe merült mintákat... nehogy kedvet kapjak egy kis xszemezéshez én is :)))Gyönöyrű lett, grat:)

Judilla írta...

Nagyon szép lett!!
És tegnap átnéztem én is azokat a mintákat, és pont ezt választottam.:D
Bár én most nem hímzem ki, de eltettem magamnak "egyszercsakra"..:)

Mammka írta...

Nagyon tetszik,csodás!!!!
nem vesztegeted az idődet!!!:)
Ma vacsoravendégek lesznek,férjem egyre hozza az ötleteket,kiket hívjunk meg,ami jó,csak munka után már még főzni,előtte vásárolni.....Na,már alig várom,hogy hímezhessem a kinézett mintámat!

Szentpyr írta...

Hurrá!:)) Gyönyörű lett és képzeld ez a minta engem is kinyomtatva vár!;) Írtalak a listámra!
Köszönöm!!!

Szecsi írta...

Nagyon szép mintát választottál!