2009. november 12., csütörtök

Zöldség- és gyümölcsgyár

Violini a blogjában zöldség- és gyümölcsgyári munkásokat keresett. Az ötlet nagyon tetszett, viszont úgy voltam vele, hogy kinek is készítenék én ilyesmit, hisz az én gyerkőceim már nem játszanak ilyesmivel, Anitámat is inkább a készítése érdekli, mint a velük való játék.

Aztán lapoztam a naptárban és jött az ötlet, hogy Sógornőm 2 éves unokájának szülinapjára készíthetnék én is ilyen apró kis ajándékokat.

Két este alatt majdnem sikerült is felzárkóznom, a tojásom még hiányzik :o)

A Családomon teszteltem a felismerhetőséget. Az eper egyértelműen felismerhető volt mindenki számára:
A tökömmel már adódtak problémák. A férjem szerint éretlen paradicsom, a gyerekeim csak simán rákérdeztek, hogy ez mi? Hááát, ilyen :o)A gomba és a paradicsom is 100 %-ban felismerhető volt:

A sárgarépát mindenki egyértelműen megnevezte, nos a petrezselyem már megosztotta a Család tagjait. A férjem állította, hogy ez jégcsapretek :o)... No, nem baj, ez az a zöldség, ami az lesz a Kislánynak, aminek akarja :o)5 megjegyzés:

Lidércke írta...

Szépek lettek. :) Majd jövőre én is varrok ilyesmit Micinek. Szerintem minden kislány örülne neki, biztos, hogy a kis két éves is odalesz értük! :)

elina írta...

Nagyon szepek lettek! Es ezek olyan kis targyak amik mindig gazdira talalnak:-DDD

Kalex © írta...

Nagyon ötletesek, és sztem felismerhetőek! :o) Most jöhet a gyümölcs kollekció!?

katha írta...

szuperek lettek :o) még a tök is :o))

Juhizs írta...

Szerintem egy csomó férjnek halvány fogalma sincs róla, hogy mi az a jégcsapretek, teát a párod mindenféleképpen dicséretet érdemel :-)... ha retek, ha nem....