2009. november 8., vasárnap

Határtalanul
Fantasztikus, élményekkel teli nap volt a tegnapi. Reggel 6-kor indultunk egy kisbusszal... Már a buszon megismerkedhettem a leendő foltos csoporttársaimmal. Meg kellett állapítanom, hogy vidám, cserfes kis társaságba keveredtem... :o)

Amikor megérkeztünk és beléptünk a kiállításra, szemem-szám tátva-maradt. Ennyi gyönyörűséget egy helyen. Csodálatos munkák voltak kiállítva. Fantasztikus látvány volt. Csak egy-kettőt emelnék itt ki, amelyek nekem különösen tetszettek... de persze képtelenség igazán megmondani, hogy melyik volt a legszebb...

A többit a képtáramban meg tudjátok nézni, mert persze a fényképezést sem tudtam abbahagyni...A kiállítás fénypontja számomra az volt, hogy végre személyesen is találkozhattam kedves blogos ismerősökkel Ezkrisztivel, Marikával, Borcsamamával és Mmamával...

Az úton hazafelé már egy jóságos tündér is vigyázott rám, bár akkor még nem tudtam, csak sejtettem, hogy ki van a hatalmas csomagban, amit Mmama ajándékozott nekem a kiállításon.

Bemutatom nektek Jázmint, aki ezentúl a varrásban fog nekem segédkezni... Az egyik kezében egy centi van, a másikban tűpárna ... és képzeljétek 110 cm magas.... dehát beszéljenek a képek:
A kiállítás után volt két óra szabad-program. Mindenki arra ment, amerre gondolta. Mivel a Hősök terén rakott ki bennünket a buszunk, gondoltam a környéken sétálok egy kicsit, egyedül. Annyi sok érzés kavargott bennem egyszerre a látottak után, hogy jólesett egymagam sétálgatni a Hősök terén és a Városligetben. Amikor már nagyon fáztam beültem egy kis kávézóba és egy forró tejeskávé mellett üldögéltem a buszindulásig....Fantasztikus nap volt!!

9 megjegyzés:

mmama írta...

- örültem :))

Juhizs írta...

Kár, hogy nem találkoztunk, én fél 2-ig a közgyűlési teremben voltam, utána meg össze-vissza rohangáltam fotózni, de a nyakamban volt az "azonosítóm" ;-)
Nagy tömeg volt, no...

MARIKA írta...

Nagyon örülök ,hogy találkoztunk !:)
Még ma is bontogatom magam a sok nagyon kellemes találkozásból és látványból.

Abile írta...

Mmama! Én is! :o)
======================
Juhizs!
Ez valóban kár... én is nagyon vártam a topiktalit, aztán olyan korán indultunk vissza, hogy nem jutottam oda :o(
Talán majd legközelebb!
===========================
Marika!
Én is így vagyok ezekkel az élményekkel! :o)

Mehike írta...

Lehet,hogy mi összefutottunk csak épp nem tudtam,hogy Te vagy Te?:-)))

Ida13 írta...

Jó volt olvasni. :):)

bruercsi írta...

Szép napod volt!
...és most már Te is boldog tulajdonosa lehetsz egy erredeti, hamisítatlan Mmama babának!

Abile írta...

Mehike!
Lehet! :o))
======================
Ida!
Köszönöm! :o)
========================
Bruercsi!
Igen.... :o)))

ezkriszti írta...

Igen, élmény ezerrel... Elhiszem hogy jólesett a csendes üldögélés. (is)