2009. november 17., kedd

Díjat kaptam


Drága Nöné egy díjjal ajándékozott meg. Nagyon szépen köszönöm, a hozzá tartozó nagyon kedves indoklással együtt! :o)


Nagyon sokan vagytok akiknek szívesen továbbadnám... Azoknak is akiknek a blogját nap, mint nap olvasom és sok ötletet meríthetek tőlük, megcsodálhatom, amiket készítettek. Azoknak is akik veszik a fáradtságot (akár másik gépen is, mert nem mindegyikről működöm jól :o) és engem olvasnak ...

De mivel egy valakit kell választanom, ő most Silerika. Nagyon sok szépséget mutat a blogjában, szívesen osztja meg a tudását, ötleteit, az elkészítés módját velünk is... És annyi, de annyi technikát alkalmaz a varráson kívül is, hogy én csak csodálni tudom.

Képzeljétek a munkahelyemtől kb. 10 percre nyílott a régi rövidáru bolt helyén egy új. Új a tulajdonos (Kézivarázs Kft. - úgy láttam, hogy Érden van még üzletük) és csodaszép anyagokkal töltötte fel a bolt egy részét. Rengeteg karácsonyi anyag van, valamint aprómintásak és legalább 10 féle hímzővászon... és még molinó is... Azt hiszem jó lesz, ha nem mászkálok arra túl sokat :o))

És ha már az anyagoknál tartunk...:

Tegnap este Kanadában élő Móni Barátnőmmel beszélgettem az interneten keresztül. A webkamerában aztán egyszer csak elkezdte mutatni a legújabb anyagbeszerzéseit. Én csak tátottam a számat és ámultam, hogy mennyi szépség. Aztán a beszélgetésünk vége felé, úgy halkan megkérdezte, hogy nem kaptam e mostanában levelet... egy nagyobb méretűt... amelynek ő a feladója. Ugyanis a gyönyörű anyagokat elfelezte és a másik felük úton van hozzám... De már két hete... Nagyon izgulok, hogy ideérjenek... Szorítsatok nekem Ti is erősen. Esetleg akinek épp van két pár szabad mutató és középső ujja, legyen szíves és tegye keresztbe őket... :o) Nagyon köszönöm!

Cserébe egy kis idézet.... Tőlem... Nektek:

"Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől. Mert ez a pillanat létezik, és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és segítségükkel csodákra leszünk képesek."

Paulo Coelho

9 megjegyzés:

hildiko írta...

Gratulálok a díjhoz!
Drukkolok Neked, hogy megkapd a sok szépséges anyagot!
Az idézet nagyon jó, Én mostanában több könyvét is olvastam Coelhonak és nagyon tetszenek, az önéletrajzi regényét is szeretném elolvasni.

Üdv: Ildikó

mmama írta...

Az idézet szóról szóra igaz !
Ne sokszor járj az új üzlet felé, az káros is lehet.
Reménykedjünk hogy megérkezik a csomagod.

Lidércke írta...

Felcsigáztál.... a Király utcai bolt? Ma jártam a Nyissz-Texben, hát ott is találtam csodás anyagokat - aranyáron. :S
Drukkolok én is, hogy ideérjenek a kanadai anyagok! :)

Rita írta...

jaj, én is szoritok Neked, az én sok szép uj karácsonyim is éppen uton van magyarországrol :-))))

kjano43 írta...

Gratulálok, szép dizájn, szép munkák és érdekes tartalom, még egy szép díj a kreativ Blogger mellé. Csatlakozom a Coelho tisztelőkhöz.

Silerika írta...

Óóó, nagyon szépen köszönöm! Megtisztelsz vele, és ennyi kedves dícséret már felér egy különdíjjal is.:o))
Mindkét kezem felhasználásával szorítok én is a csomagod mielőbbi
megérkezéséért!

@X írta...

Nem szeretnék én (megint) riogatni... nagy "szakirodalma" van annak ( a neten is) hová vesznek/tűnnek el a csomagok és miért ! Én bizony csomagot nem küldök !- nekem se küldjenek! -inkább várok hónapokat, amíg utazik valaki (ismerős) külföldre -és vele "kivitetem" azt, amit kell.
(és akkor az "elveszett" levelekről szót sem... - meg a felbontottakról... vagy 30 éve levelezek ("nyugatra") -
********************************
Demokrácia van !- ki-ki olvasson amit jónak lát/érez... ( én is pár Coelhot olvastam( - de azért érdemes beírni a Googleba : pl. Coelho a misztikus író - ( mert nem csak a "mennyiség" a fontos, hanem a "minőség" is...) - stb.
***********************************
Könyvhöz : " a zsák mindig megtalálja a foltját " - vagy valami ilyesmi. :-)

nöné írta...

Ujjaim már zsibbadnak, annyira szorítok, hogy a csomag épségben megérkezzen!

Abile írta...

Hildiko, Mmama!
Köszönöm! Aranyosak vagytok! :o)
=================================
Lidércke! Igen, a Király utcai! :o)
=================================
Rita!
Köszönöm, az enyém megérkezett, hasonló eredményt kívánok Neked is :o)
=================================
Kjano43!
Köszönöm. Köszöntelek a blogomon!
=================================
Silerika!
Szívesen! :o)
================================
@X!
Szerencsére azért sok csomag célba is ér... :o)
================================
Nöné!
Elengedheted! :o)) Köszönöm!