2008. november 20., csütörtök

Újabb tombolatárgy készült


Tegnap este újabb tombolatárgyak készültek el, a szombati batyus bálra. Bár könnyűnek gondoltam, amikor elterveztem, hogy néhány egyszerűbb képet, majd csak "simán" bekeretezek egy másik anyaggal, azért még sem volt ez olyan egyszerű. Összességében 3 és fél órámba telt, amíg elkészült.









Kedves ismerőseink Olaszországban jártak, hétfőn éjjel érkeztek haza. Ajándékba egy hatalmas, csudaszép kuglófot kaptunk. Olyan nehéz volt a doboza, hogy azt gondolták a gyerkőceim, még tányér is van hozzácsomagolva. :o) Nem volt! Volt viszont egy fehér kis zacskóban porcukor, amihez használati útmutató is tartozott. Bele kellett önteni a zacskóba a port - a kuglóf mellé - és alaposan összerázogatni. Az eredmény egy "hólepte" kuglóf lett és nagyon finom ! Erről nem tudok fotót mutatni, mert az éhes kis "madár"sereg azonnal meg is akarta kóstolni reggelire, de ilyen volt még behavazódás előtt.


Ma egy vicc jutott eszembe - talán épp a kuglóf hatására:
Két férfi beszélget:
- Megőrizte a feleséged azt a gyönyörű lányos karcsúságát?
- Mi az, hogy megőrizte, megduplázta!





3 megjegyzés:

Barbi írta...

Bocsánat: Szép lett... Így a helyes és érthető. :-)

Barbi írta...

Én is ettem már hasonló kuglófot, baráti társaságunknak hozta egy olasz ismerős. Nagyon finom! Szépek lett a tombolatárgy!

Abile írta...

Köszönöm Barbi!
Én még csak most kóstoltam meg a kuglófot. Hmmm, nagggyon fincsi!