2008. november 11., kedd

Ötletelés??


A hét végén a kislányom papír-hengereket festett (pontos megnevezését nem írom le, úgy is mindenki ráismer :o). Ezekből szeretnénk az osztálytársainak meglepetést készíteni Mikulásra. Ehhez várom a segítségeteket. Bár már sokszor csináltam szemfelragasztós, vattásszakállas, sapkás Mikulásokat, de gondoltam esetleg valakinek lenne jobb ötlete, hogy lehetne ezekből a hengerekből Mikulásos meglepiket csinálni. Mivel 21 db-ot kellene készítenem - egyszerű, de mutatós megoldást keresnék. Szívesen vennék minden ötletet akár kép, akár weboldal formájában. Ha időtök engedi és kedvetek is van hozzá üljetek le az én kis kuckómban egy kis időre és osszátok meg velem ötleteiteket.

"... amikor kisgyerek voltam, azt gondoltam, társaságban lenni sokkal jobb, mint egyedül, most, hogy már felnőttem, tudom ..."

5 megjegyzés:

Abile írta...

Igen, a színe a valóságban is ilyen, mint a képen. :o) Nem kimondottan Mikulás szín, de kislányom szerint "olyan szép szín".

Juhizs írta...

Ahama itt tett fel egy babaszövés ötletet hengerpapír felhasználásával

http://egyuttgyerekekkel.blogspot.com/2008_06_01_archive.html

Juhizs írta...

Mi lenne, ha a hengert több helyen átlyukasztanád (két-két lyuk szemben) azon áthúznád nagyméet tűvel, vagy un.babavarró tűvel egy-egy szép színben harmonináló fonalat, aminek az egyik egy gombon keresztül megkötöznéd,
a fonal másik végén, a hengerből ahogy kilóg oda rögzítenétek egy-egy szaloncukrot (mondjuk aranyszínűt, tutin nem pirosat...) és több szaloncukor így lógna?
Vagy csacsiság lenne?
vagy mást lógatni így.

Abile írta...

Köszönöm szépen!!! Aranyos vagy! Ez a fellógatós is jó ötletnek tűnik. Egyet kipróbálok, hogy hogy sikerül. :o)

Abile írta...

Zsófimamája!
Még aktuális ... Köszönöm, ezek nagyon jónak tűnnek és a nagylányom csinálhatná a nagyrészét! :o)