2009. december 8., kedd

Újabb ajándékA hétvégén volt szerencsém ismét találkozni Noémivel egy pécsi karácsonyi vásáron. Sajnos nem tudtam túl sokáig maradni, csak néhány szót beszélgettünk. Megajándékozott engem egy csodálatos tűpárna karkötővel és egy tűpárna gyűrűvel. A legutóbbi közös varráson még csak irigykedve néztem milyen sok varrótársamnak van már ilyen szépség a kezén, mostanra már én is boldog tulajdonosa vagyok egy Swarovski kristályokkal díszített kollekciónak.
Nagyon köszönöm Drága Noémi!

Anitám pedig ezt a kis tündért kapta ajándékba:A hétvégén nem túl sokat tudtam varrni. Ez a két tányéralátét készült. A fehér anyagra ezüst-szállal hímeztem rá a fenyőfát, így köszön vissza a minta a kék anyagról.

Cicurka meglepett egy díjjal. Nagyon szépen köszönöm!Akinek én szeretném továbbadni:

Noémi
Julcsy
Zazálea
Barbi
MmamaEz most különösen jókor jött, mert nem érzem magam túl jól. Tegnap voltam orvosnál, a héten sajnos itthon kell maradnom táppénzen. Fáj a torkom, egy kis köhögéssel társítva, de ami a legkellemetlenebb az a mellkas- és hátfájás. Ülni sem tudok túl sokáig... így varrni sem. Most újra előkerülnek a keresztszemes mintáim, mert azokat félig fekvő helyzetben is tudom készíteni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Dávidom már tudja hozni, vinni a Húgát a suliba, így egész nap itthon pihenhetek.

Vigyázzatok magatokra!


11 megjegyzés:

Mammka írta...

Nagyon irigylésre méltó ajándékokat kaptál!
Óóóó,sajnálom,hogy beteg vagy!Pihenjél és gyógyuljál!!!!!!

Julcsi írta...

Ó, te szegény! Pihenj sokat!
És köszönöm a díjat!:)

bruercsi írta...

Szép dolgokat kaptatok!
Jobbulást kívánok!!

Mamis írta...

Az ajándékok mesések!Jobbulást kívánok!!!

Edige írta...

Jobbulást!
Az ajándékaid pedig csodaszépek!

Judit írta...

Gyógyulj meg mihamarabb! Az ajándék meg csodás!

Marcsi írta...

Micsoda gyönyörű ajándékokat kaptál! Mielőbb gyógyulj meg és viseld egészséggel ezeket kristállyal díszített szépségeket.

@X írta...

Nem szeretnék hangulatrontó lenni ,- ( csak megkaptuk az "ajándékot?" - +5,6%-os gázáremelés - és a gázártámogatás megszünése !- stb. Bocs' )-
Én is tegnap(kedd) voltam háziorvosnál... (bár csak a 3 havi koleszterin csökk. tabletta miatt) Vívódtam magamban! - ezért menjek a sok beteg közé ?- ...de aztán be sem kellett mennem - kiadták a receptjeimet.
Bár tudtam róla... (több gyógyszertár alkalmazza) kaptam 1 db. 500 ml. kézmosó balzsamot ?- 2 tasak mézet (?) - naptárakat...
(igaz. volt választék : mosószer,vagy mosogatószer is kérhettem volna...) - mellesleg 3 receptem volt ( 3 havi) össz. ára 2976 Ft (nekem) - erre a támogatás :8922 Ft (!)- ezen is el lehet(ne) gondolkodni!- ...
Mi lenne ha beteg lennék ?...
Vigyázzatok magatokra !

elina írta...

Nezz be hozzam:-)

t®eb♥®etta írta...

Nagyon szép ajándékokat kaptál!És jobbulást kívánok:)

Juhizs írta...

Gyógyulj meg minél hamarabb :-)