2009. február 8., vasárnap

Ananászos szelet

Egy nagyon finom ananászos szeletet készítettem ebédre. Ezt a receptet egy Nők Lapjából ollóztam ki még valamikor. Ha kedvelitek az édes gyümölcsöket a húsok mellé, érdemes kipróbálni. Gyerekkoromban a nagyszüleimnél gyakran ettünk a vasárnapi rántott hús mellé befőttet, így nekem ezek az ízek természetesek és a családom is szereti.

Itt még csak a sült ananászkarikák:


Itt pedig a kész hús:



Ma elkészült Anitám végleges füle is. Kapott rá egy kis masnit is, hogy igazi lányegérke legyen. :o)


Óvónő Barátnőm felajánlott az egérjelmezünkhöz egy szeletke sajtot. Valamikor az ő gyermeke is volt egér a sajtban, így most ismét lekerült a padlásukról ez a hasznos kellék.


6 megjegyzés:

KicsiKató írta...

"Ma elkészült Anitám végleges füle is" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Silerika írta...

Édes kisegér lett a lánykádból, csak a cica meg ne fogja :)))
A sajttal meg kitűnő ötlet.

Edige írta...

Óóóóó! ...és még egyszer óóóóó!!!

Tigrislilijom írta...

Nagyon édes lett!! Jó ötlet a sajt hozzá :-) Kár, hogy a farkincája így nem érvényesül annyira. Nem készítesz egy hosszabbat is (vagy egy másikat, amely a "sajtból lóg" ki - ha leveszi a sajtot, akkor meg úgyis ott van a sajátja)?

Pillle írta...

Nagyon ötletes jelmez. Gratulálok a kivitelezéshez!

mariah írta...

Nagyon aranyos a jelmez.Nagyon ügyes vagy.