2009. február 17., kedd

Most már jeges


A zord időjárásra való tekintettel ismét készült egy szívecskés dísz, de most már valóban jegesmedvével.


Tegnap megint nagyon későn értünk haza. Anita fellépet a Pécsi Nemzeti Színházban az Eurodance táncegyüttessel a 20. születésnapjuk alkalmából rendezett előadáson. Nagyon izgult és minden erejét ki is vette a fellépés. Nekem felnőttként is hihetetlen volt ez a rengeteg ember, különös volt a függöny mögött, amit láthattam - így a színház teljesen más arcát mutatta, ahová eddig még sohasem volt betekintésem.
Amikor hazajöttünk éppen csak megfürdött és már dőlt is be az ágyba. Nem szabadott fényképezni és videózni, de az Eurodance honlapján már látható a fergeteges előadás néhány mozzanata - itt ! (A pomponos kislányok között keressétek Anitát - szemüvegben. :o)

A házikóm befejeztével - keresztszemes hiányérzetemet csillapítandó - elővettem egy régebben elkezdett munkámat. Ezt készletben vettem, nagyon vastag, szinte kötőfonal vastagságúval kell hímezni. Még jó néhány estén "böködhetem", de nagyon aranyos párna lesz, ha elkészül.


Köszönet Ninának és Cicurkának a Gimp-es segítségért! :o)

5 megjegyzés:

elina írta...

Nem is tudtam hogy a kislanyod ilyen kis ugyes tancos labu. Biztos hogy nagyon buszke voltal ra:-) Na es az a jeges maci...csoda szep...a parna ha kesz lesz...kie lesz? A kis tancose?:-)

Mehike írta...

Nagyon édes a maci. Most már tényleg nekem is kell egyet varrnom. A cicás párnának meg biztos nagyon örülni fog a leendő tulajdonosa.

mmama írta...

Ez a maci varratja magát.
Nagyon aranyos, épp tegnap gondoltam, hogy én is varrok még belőle.
Gratula a kislányhoz.

Silerika írta...

Gratulálok a kislányodnak, Neked meg ehhez az édes macihoz. Milyen anyagból van, olyan szépen csillog a képen, mint az igazi jeges maci.

Abile írta...

Köszönöm!
A cicás párna Anitám szobájába kerül majd.
Silerika! A maci a jelmezünk maradékából készült, ami finom puha polár anyag és nagyon könnyű varrni, mert nem foszlik a széle. :o)