2010. augusztus 30., hétfő

Már vannakarcok, mosolyok, hús-vér emberek a blogok mögött. Sok kedves ember, barátságos ölelések, egymásracsodálkozások... Ez volt számomra a legnagyobb értéke a blogtalálkozónak.


Reggel 3/4 5-kor keltem, hogy mire Lidércke értem jön, elkészüljek. Még elmentünk Moliért, majd irány az autópálya. Útközben még felvettük Erzsit és igazán jó hangulatban érkeztünk meg a fővárosba.


Nem mondom, hogy nem izgultam, amikor beléptünk az épületbe Lidérckével, Molival és Erzsikével. Viszont Gina üdvözlete, miszerint: - Te vagy Abile, megismerem a fejedet a blogos fényképedről! :o)) máris oldotta a hangulatunkat. Azóta is azon gondolkodom, hogy jó e, ha egy foltvarrót a fejéről ismernek meg egy ilyen találkozón! :o)))


A teremben már sokan voltak és igyekeztem nem túl feltűnően olvasgatni az éppen felém közeledők kitűzőjét. Volt akit sikerült hamar beazonosítani, volt akivel egymásra csodálkoztunk... és volt akit vártam, hogy tudunk beszélni néhány szót, de az idő rövidsége miatt elmaradt...

Az én csereajándékom Ahama-hoz került, én pedig Dite-től kaptam egy csodás szettet. Sajnos a fényképekkel még adós maradok...

Összességében nagyon kellemesen telt el a délelőtt!

Mégegyszer, itt is köszönet a szervezőknek, hogy megteremtették ezt a lehetőséget.

Mielőtt hazaindultunk volna még elmentünk az Ikeába...

Fél 11-kor értem haza.

Fárasztó, de nagyon szép, emlékezetes nap lett 2010. augusztus 28., az I. Országos Kreatív Blogtalálkozó!


5 megjegyzés:

Álomjáró-Bozsomati írta...

Én személy szerint örültem, hogy találkoztunk! :-)) Sajnos olyan katyvasz van a fejemben, de azért tényleg rakhattam én is arcookat a blogok mögé. Sajnos nem mindegyik mögé sikerült! :-))
De Rád emlékszem! :-))

F.Gina írta...

:))) Lidérckének rögtön kiszúrtam a táskáját, neked viszont a bejáratnál csak a szőke hajadat sikerült felismernem. Viszont mi kint a regisztrálásnál jól eljátszottuk az "ez vajon ki lehet ?" játékot :)))

Silerika írta...

Sajnálom, hogy én nem tudtam veletek lenni, ezért kicsit irigykedem is! :o) Azért jó, hogy a fejedről is megismernek, nem teheted a nyakadra a varrományaidat, akármilyen szépek is!! Én azokat a blogokat szeretem, ahol arca is van a bloggerinának, nehogy már elmenjek mellette, ha véletlenül találkoznánk valahol, valamikor! :o)))))

bruercsi írta...

Drága Abile!
Naaagyon sajnálom, hogy nem tudtunk beszélgetni, veled kapcsolatban komoly hiány érzetem maradt és lelkiismeret furdalásom van! Olyan régen figyeljük egymást, olyan sokat írogattunk már egymásnak, igazán jó lett volna egy jó kis dumcsi...
Na, de remélem lesz még alkalmunk pótolni!!!

Abile írta...

Álomjáró!
Örülök, hogy megismerhettelek! :o))
===============================
Gina!
Jó játék lehetett... és jó hangulat! :o)
================================
Silerika!
Én is várom, hogy mikor találkozhatunk személyesen is. Remélem, hogy lesz még ilyen alkalom.
=================================
Bruercsi!
Én is remélem!! Puszillak!