2010. július 1., csütörtök

ElkészültElkészült a kép, amit a faddi táborban varrtam. A virágok a nagymama virágoskertje technikához hasonlóan papírra-varrással készültek. A darabkákat előbb papírra aztán egymáshoz kellett öltögetni, majd láthatatlan öltéssel rávarrni őket az alapra. Így hoztam haza, végül itthon meghímeztem a bordó indákat és körbehímeztem a virágokat is. Szinte az egész kézi varrással készült, kivétel ez alól csak a ferdepánt, körben.

Szép emlék lesz a hálószobánk falán, amely szintén bordó.A héten készült még ez a neszeszer, egy már korábban varrt pikk-pakk pénztárca anyagaiból.Az elejére egy aprócska jojót varrtam, aminek a közepében egy gomb van. A cipzár húzókáját is fehér szalagon egy fekete gomb díszíti.A bélése is virágos.Így együtt üldögélnek már a Meskapolcomon.7 megjegyzés:

Lidércke írta...

A tárca és a neszesszer is édes, de a kép mesés! Gratulálok hozzá! :) Nem hiszem, hogy lenne türelmem ennyi kézi varráshoz.

Silerika írta...

Nagyon szép lett ez a kép!! A neszik meg most is!!:o)

Marcsi írta...

Nagyon szép a falikép, igazán nagy munka lehetett! Gratulálok hozzá!
Az apróságok is helyesek lettek!

Tiffanylda írta...

Nagyon szép lett minden, gratulálok! Megérte elmenned a táborba! Bár addig is gyönyörűségeseket alkottál!:) Egyet árulj el! A kartonpapírok benne maradnak végleg? És ha mosásra kerül a sor?

Lonci írta...

Ez a kép nagyon jó lett, nekem az ilyen minták egyébként is tetszenek:)

Abile írta...

Lidércke!
Köszönöm szépen. Itthon nekem sem biztos, hogy lenne türelmem hozzá, de a táborban ez nagyon jó volt. :o)
=================================
Silerika!
Köszönöm szépen.
===============================
Marcsi!
Köszönöm, valóban jó sok öltés van benne. :o))
================================
Ildi!
Köszönöm szépen. A papírok csak addig maradnak benne a formában, amíg egymáshoz varrom az alkatrészeket és levasalom őket. Aztán ki lehet venni, mert akkor már megtartja a formáját és könnyen fel lehet varrni a kész virágot az alapra.
=================================
Lonci!
Köszönöm szépen, örülök neki, hogy tetszik.

Edige írta...

Nagyon ügyes vagy, szépek lettek!