2010. január 26., kedd

Kirándulás



Szerencsére a derékfájásom amilyen hirtelen jött szombat reggelre, olyan hirtelen el is tűnt vasárnapra. A Flactor fájdalomcsillapító tapasz nagyon jó volt és persze sokat feküdtem, mert hanyatt fekve egyáltalán nem fájt. A Barátaink invitálásra egy kis kirándulásra indultunk a vasárnapi ebéd után. Az Éger-völgyi tó elég közel van hozzánk, így ezt szemeltük ki uticélunknak. Nyár végén már voltunk itt. Érdekes, most összehasonlítani az akkori és a most készült fotókat. A tó befagyott, a vízesés csodaszép volt, így jégcsipkében:



Most is, mint nyáron felsétáltunk a kilátóig. Mivel itt egy nagy tisztás van, Anita kutyaszánon utazhatott. Nagyon tetszett neki, hogy a Baráti házaspár Bessi kutyája húzta őt, fantasztikus tempóban. (Képeket, majd Anitám blogjában láthattok, ő szeretné megmutatni nektek :o)). A kilátás és a levegő fantasztikus volt:

Jól elfáradtunk a csípős hidegben, így otthon jól esett a meleg szobában hímezgetni. Olyannyira, hogy be is fejeztem a csipkebogyós képet:



Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem egy-egy munka befejeztével olyan nehéz kitalálni, hogy mi is legyen a következő.... No, nem azért, mert nincs mit varrni, hanem mert annyi mindent szeretnék, hogy nehezen döntöm el, melyikbe is kezdjek..

Ma megint megyek a Csoportba. A japán táskám alakulóban van, bár azt hiszem a mérete miatt én nem is táskát fogok készíteni belőle... Nekem az túl kicsi lenne.... Nagyon fontos, mondhatnám "létfontosságú" :o) dolgokat vagyok képes cipelni a válltáskámban és az mind nem férne bele.

Eddig ilyen előlről:


és hátulról (még benne vannak a papírsablonok):

10 megjegyzés:

Barbi írta...

Jaj, de gyönyörű a hímzés! És a japán táska is csodás lesz! Nagyon ügyes vagy! :D

Jutus írta...

Ezek ismét nagyon szép munkák,gyönyörű lett a hímzésed és a táska is az lesz,vagy bármi is készül majd belőle,mert már most látszik a precíz pontos munka!De legjobban azt a fantasztikus kirándulást irigylem!!!

Edige írta...

Akár táska lesz, akár csak egy szütyő, nagyon jól néz ki már most! A hímzéstől pedig egyenesen el vagyok ájulva...

mmama írta...

Nagyon szépeket készítesz megint, de a derekadra vigyázz !

Silerika írta...

Úgy örülök, hogy rendbejött a derekad!! A hímzés nagyon szép lett, jól elvagy látva hímeznivalóval.A táska vagy akármi is lesz, nagyon ígéretesen alakul! :)

Exit írta...

Nekem is inkább a fotók tetszenek! ;-)

rojalka írta...

Valahogy én is úgy vagyok mint Te,én sem tudok választani a sok ötletből.Kíváncsian várom a kész táskát.A kirándulást én is irigylem. :)

Abile írta...

Köszönöm szépen! :o)

Móni írta...

Nagyon szép helyen jártatok! Irigykedek is ám! A hímzés csodaszép, a táskára meg kíváncsi vagyok!

elina írta...

Kerlek nezz be hozzam var rad ott valami:-D