2009. augusztus 21., péntek

Neszeszer


Tegnap itt voltak Apukámék, de még érkezésük előtt eszembe jutott, hogy a Húgomnak is készítek egy kis meglepetést. Így ezt a kis neszeszert varrtam neki.


Mindenképp szerettem volna felhasználni a Colette-től vásárolt ferdepántot, mert nagyon-nagyon tetszik, ezért így a ferdepánthoz választottam az anyagokat :o))


És itt szeretném megköszönni Zsukkának is mégegyszer a kukacolással kapcsolatos hasznos tippjeit, amivel már a rátétmintát is sokkal könnyebb volt körbevarrnom!


Ma kihasználva még a fantasztikusan jó strandidőt Orfűre mentünk a Kis tóhoz fürdeni. No, persze a család férfitagjai nem teljesen a mi kedvünkért tartott velünk, hanem, mert a hétvégén itt zajlik a Nemzetközi Skoda-találkozó. Bővebben itt olvashattok róla. A családunk - ha más műszaki berendezésben nem is, de - autóban márkahűek vagyunk. Mióta a férjemet megismertem, mindig is Skodánk volt :o))

7 megjegyzés:

Nina írta...

Ez szuper lett, klassz vidám színei vannak!

Edina írta...

Nagyon jó lett a neszid! :)

Bea írta...

Nagyon szép kis neszi lett! Apukád párja örült a táskának???
És...szeretnélek megkínálni egy pohárka limonádéval!:))

Cicurka írta...

Csini! Tetszik a minta az elején!:*)

Abile írta...

Köszönöm Nina és Edina!
Lidércke és Bea köszi a limonádét, nagyon jólesik ebben a melegben! Igen, Apukám felesége nagyon örült a táskának és a Húgom is a neszinek!
Cicurka! Köszönöm!

Dora írta...

Nagyon tetszik, olyan vidám színei vannak! Én is elfogadnám :)

Edige írta...

Nagyon ügyesen megvarrtad a neszit. Tetszik!