2009. május 6., szerda

Ez nem a tavaszi




Kimondhatatlanul fáradt vagyok. Napok óta este 6, fél 7 felé érünk haza Anitával. Ő nem panaszkodik, élvezi a szereplést, jól érzi magát. Én próbálom belesűríteni az estéinkbe mindazt, ami máskor bele szokott férni, de nem igazán sikerül. A varrásra nem is jut időm. Bár próbálom a keresztszemest elővenni, de most ez sem igazán megy. Szerintem ez már nem a tavaszi fáradtság. :o(

Pedig annyi teendőm lenne. Pedagógus-napra vásároltam a 4 tanító néninknek jövő évi pedagógus határidőnaplót. Ezekre szeretnék borítót varrni. Eredetileg úgy terveztem, hogy a Körmi blogjában látott, csodálatos papírra-varrott virágokból készítek borítót, de valahogy nincs elég erőm és bátorságom, hogy nekilássak. Kerestem hát xszemes betűket és inkább a tanító nénik keresztnevének kezdőbetűjét hímeztem meg, majd ezek felhasználásával varrok könyvborítókat.





Keresem a megoldást, hogyan legyek túl ezen a magam számára is egyre kevésbé elviselhető, fáradtságos időszakon. Remélem hamar megtalálom! :o)

7 megjegyzés:

Naomi írta...

Nagyon szuper ajándék lesz! :o)

Én is valami hasonlót tervezek a napokban, csak az óvónéniknek, évzáróra...és nem keresztszemes mintával, nem határidőnaplót, hanem valami címjegyzék-félét, hasonlót amilyet Edigétől kaptam! Még nem tudom pontosan milyen technikával és milyen minta lesz rajta, de tervek már vannak...
Remélem, nem haragszol, hogy hasonló dolgot, és közel egy időben tervezgetünk! Semmiképpen sem szeretném ha ebből valamilyen vita kerekedne, és neheztelnél rám emiatt,mint némely más blogolók között történt ez a közelmúltban. (Biztosan olvastad!)
Őszintén mondom, ha nem szeretnéd, akkor kitalálok valami mást, végül is még van közel egy hónapom....de annyira megtetszett az én kis címtáram, hogy már akkor motoszkálni kezdett bennem valami...
Szólj ha bánt a dolog!

Puszi:Noémi

Silerika írta...

Nagyon szép betűk, nekem az "E" a kedvenc, vajon miért is?

Bea írta...

Nagyon szép ajándék lesz! Biztosan örülni fognak neki!:)

A fáradtság, hát igen, ami a gyerekeknek szórakozás azt mi szülők már nehezen viseljük:)Azért próbálj meg pihenni!:)

Abile írta...

Drága Naomi! Dehogy haragszom! Én örülök, ha valaki más is készít hasonló dolgot, mint én, akár én vagyok az ötletadó - amit szintén jó érzés :o) - akár nem. Nem is olvastam... :o( amit említettél!
Silerika, Bea! Köszönöm a kedves szavakat! :o)

Naomi írta...

Nagyon drága vagy, Abile!
Úgy megkönnyebbültem...! :o) Végül is ma lejártam a lábamat, az összes lehetséges írószerbe bementem, de telefon-regisztert sehol sem kaptam! Egy szuper dolgot viszont igen!!! A kivitelezés hasonló lesz, de mégsem... hamarosan mutatom! :o))
Puszillak!

mmama írta...

Nagyon szép lesz a könyvborító, mind.
Talán pihenned kéne, csak úgy
elrévedve üldögélni, a kertben ki feküdni, és nem csinálni semmit a kezednek, szemednek.
Vagy tán segítene egy hétvége kettesben máshol. Tudod, egy kis
bók, egy kis csók....

Azt meg már meg sem akarom látni
itt a bejegyzésekben hogy az utánzási
téma, meg előzetes bocsi kérés.

Szakállas dolog a keresztszemes is
és a könyvborító is.
Más kéz, más ember, más végeredmény.
És mind szép.Ez a lényeg.

Abile írta...

Köszönöm MMama!
Valóban én is ezt érzem, hogy jó lenne egy kicsit elvonulni... most inkább csak úgy, egyedül!
De majd szakítok rá időt! :o)
Én sem értem az utánzási témát, nem is olvastam az előzményeket... :o) Szerencsés vagyok! ;o)